• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Aanvraag & Betalen

Je wil een dienst aanvragen van Chazign en deze bestellen en betalen, maar hoe moet dit? Bij Chazign Customs maken we het jou zo makkelijk mogelijk en bieden wij jou uitgebreide opties om te betalen voor de dienst. Lees meer...

 

De aanvraag indienen

Is de interesse gewekt

Wanneer jij de website hebt doorlopen kan jou interesse gewekt zijn om door Chazign een dienst te laten leveren. Van complete websites, tot aan het adviseren van SEO vraagstukken. Indien dit het geval is kun je via het contactformulier een aanvraag indienen om dit te realiseren.

Verwerking van de aanvraag 

Nu wij de aanvraag hebben ontvangen proberen wij deze zo snel mogelijk te verwerken. Dit is meestal binnen 24 uur maar kan hier ook lichtelijk van af wijken. Als wij de aanvraag hebben verwerkt ontvang u direct een reactie van ons in de vorm van een offerte. Bij een spoedaanvraag kunt u ons ook telefonisch bereiken.

 

Foutje gemaakt

Heeft u een foutje gemaakt in de aanvraag? Geen zorgen! Stuur ons nog even een mailtje naar info@chazigns.nl met wat er fout is gegaan. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de foutieve puzzelstukjes worden vervangen door de juiste!

Organized Desk

Betalen

Bank betaling

Indien u de factuur heeft ontvangen, en u gaat akkoord, kunt u het geld naar ons overmaken via uw bank. Op de factuur staan alle gegevens die u nodig heeft om het benodigde bedrag over te maken naar ons. 

Betaling na 1 jaar

Nadat wij de website voor hebben gelanceerd, zal deze online blijven voor 1 jaar. Het jaar daarna is voor eigen rekening. De website zal wel blijven bestaan, maar om hem in de lucht te blijven houden zul je zelf een betalingsmethode moeten toevoegen aan je account. Dit kan via IDEAL, Paypal, Creditkaart en meer.

 

Is er iets mis gegaan met de betaling

Heeft u het bedrag overgemaakt maar klopt dit niet met het bedrag op de factuur? Ook dat is uiteraard geen probleem, stuur ons dan gerust even een mailtje naar info@chazigns.nl met wat er mis is gegaan en dan regelen wij dit direct!

 

Contact

ADRES:

Eikenlaan 32 123BH Loosdrecht

TELEFOON:

+31 6 51 04 20 29

EMAIL:

Klantenservice

Onze diensten

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube