• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Briefpapier

Voor al jouw facturen en correspondentie is briefpapier bijna onmisbaar. Je wilt een zakelijke layout of juist opvallen bij jouw klant. Zorg dat jij in ieder geval op een positieve manier blijft hangen bij jouw potentiele klanten met een ontwerp van Chazign. Lees meer...

 

Ontworpen briefpapier echt wel 2020

Functionaliteit briefpapier

Briefpapier kun je voor allerlei doeleind gebruiken, denk aan: rekeningen, herinneringen en uitnodigingen. Als een klant namelijk iets koopt bij jou krijgt hij een factuur op briefpapier. Het moet dan snel duidelijk zijn dat het van jouw bedrijf af komt. Als dit een nieuwe klant is moet dit een goede indruk achter laten.

Naadloos aansluiting huisstijl 

Chazign zorgt er voor dat jouw ontworpen briefpapier naadloos aansluit op jouw huisstijl. Dit straalt namelijk een volle portie professionaliteit uit richting jouw klanten. Mensen moeten makkelijk het bruggetje kunnen maken tussen jouw logo en jouw briefpapier omdat het eenzelfde stijl heeft. Laat dus nu jouw briefpapier ontwerpen door Chazign Customs.

 

Indeling

Welke informatie jij wilt tonen op jouw ontworpen briefpapier ligt helemaal aan jou zelf. Veel bedrijven kiezen ervoor om alleen een logo, telefoonnummer, adres en naam erop te zetten maar dit kan jij uitbreiden tot eventueel een KvK-nummer en/of een rekeningnummer. Dit hangt echt af van wat jij handig en/of makkelijk vindt.

post1.jpg

Briefpapier laten ontwerpen door Chazign

De prijs van een briefpapier ontwerp

Chazign ontwerpt de mooiste briefpapieren designs voor jou als organisatie of bedrijf. De prijs die hier aan gekoppeld is €30. Wacht dus niet langer en laat nu jouw briefpapier ontwerpen door Chazign door in contact te komen.

Oplevering ontwerp

Chazign leverte de gemaakte ontwerpen altijd in een: JPG bestand, PDF bestand en een PDF bestand die klaar is om naar de drukker te gaan. Het JPG bestand is te gebruiken als achtergrond in bijvoorbeeld Microsoft Word. Zo is het briefpapier ook in digitale documenten te gebruiken! Daarnaast zijn de PDF bestanden geschikt om zelf te drukken of door te sturen naar een drukker.

 

Welke gegevens op het briefpapier

Elke organisatie of bedrijf heeft natuurlijk een ander doel met betrekking tot het briefpapier. Daarom zie je niet overal dezelfde gegevens op het briefpapier. Chazign hanteert daarom een standaard waarbij we uit gaan van zowel factuurpapier als correspondentiepapier. De klant bepaald echter welke gegevens erop komen te staan.

Laat nu jouw eigen briefpapier ontwerpen

Vul het formulier nu in om jouw eigen briefpapier te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v
 

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube