• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie is een term die bijna niet meer weg te denken is uit de wereld van websites en webshops. Het bepaald namelijk jouw positie binnen de zoekmachines. Chazign helpt jou hierbij en zorgt dat jij mee kan draaien op het wereldwijde web. Lees meer...

 

Optimalisatie van je website/webshop

Wat is SEO

SEO, ook wel Search Engine Optimization, betekent in het Nederlands; zoekmachine optimalisatie. Het is een verzamelnaam van technieken die voor de optimalisatie en verbetering van je website moeten zorgen. Zoekmachines als Google & Bing kennen waarde aan websites of webshops die je moet proberen op te vangen met deze technieken.

Chazign en SEO

Zelf zit ik in de marketing & e-commerce en weet ik wat er gaande is in het wereldje van websites/webshops en SEO. Ik weet welke technieken kunnen bijdragen aan de optimalisatie van je website in de zoekmachines en kan deze ook toepassen. Ben je dus geïnteresseerd in hulp of advies? Kom dan nu in contact met Chazign.

 

Waarom SEO als ondernemer

Als ondernemer, met een website, wil je bezoekers genereren naar je website zodat ze jouw dienst of product uiteindelijk kopen. En wat doet een bezoeker voordat hij op jouw website komt... Juist! Googelen. Wij zoeken op het internet naar een product of dienst door gebruik te maken van de zoekmachines.

google-search-console.png

De basis van een goede SEO strategie

Content

Wellicht heb je het al wel eens voorbij horen komen: "Content is King". Het is een uitdrukking die vaak wordt genoemd binnen de wereld van de zoekmachine optimalisatie. Relevante en goede content laat niet alleen de bezoekers van je site weten dat het in orde is maar ook een signaal richting Google dat van waarde is voor jouw positionering.

Technische optimalisatie

Denk hierbij aan de URL-structuur, de gebruiksvriendelijkheid, laadsnelheid en veel meer. Allerlei technische specificaties die van belang zijn om ook weer een duidelijke en sterk signaal af te geven dat jouw site in orde is. Specificaties die op een zo efficient mogelijke manier jouw klant door haar customer journey loodsen. En dit ziet Google ook!

 

Off site SEO

Linkbuilden is hier een belangrijke term. Off site SEO is namelijk gericht op het versterken van jouw domein autoriteit door het verkrijgen van links van andere (externe) websites. Hierbij gaat het niet alleen maar om de hoeveelheid links, maar ook hier gaat het weer om relevante (kwalitatief) sterke links. Wil jij nu ook advies? Kom dan in contact met ons.

Contact

ADRES:

Eikenlaan 32 123BH Loosdrecht

TELEFOON:

+31 6 51 04 20 29

EMAIL:

Klantenservice

Onze diensten

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube