• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Complete Webshop

Producten of diensten verkopen doe je tegenwoordig met een eigen webshop. In 2020 waren er ongeveer 49870 geregistreerde webshops in Nederland. Achterblijven is dus geen optie meer als bedrijf. Daarom kan je nu een complete webshop laten ontwerpen bij Chazign. Lees meer...

basis

- Webshop

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

medium

- Webshop

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

compleet

- Webshop

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

- Content analyse (SEO)

compleet +

- Webshop

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

- Content analyse (SEO)

- Complete SEO check

 

Webshop laten ontwerpen

Webshop laten maken door Chazign

Chazign helpt u graag bij het maken van een eigen webshop om uw producten of diensten te verkopen. Ligt de focus op de zakelijkheid? Of mag de webshop ook een tikkeltje speels en dynamisch ogen naar de klanten toe? Hierbij helpen wij u uitstekend om tot de juiste balans te komen.

Hoe toegankelijk is mijn shop en wat is de prijs

Bij Chazign Customs begrijpen we dat u zelf graag makkelijk producten wilt toevoegen en afhalen. Dit is zeer gemakkelijk, en daarom krijgt u ook een goede uitleg van ons. De prijzen van een complete webshop variëren van €600 tot €1200, afhankelijk van hoe compleet u de shop wilt. Denk hierbij aan een extra eigen huisstijl of een complete SEO analyse.

 

Webshop laten onderhouden

Misschien bent u helemaal niet handig met computers en geeft u liever alles uit handen. Dat snappen wij heel goed, en dat is ook mogelijk bij Chazign. Wij kunnen uw site onderhouden in overleg. Denk hierbij aan het toevoegen van producten, foto's, teksten, en meer. Lijkt dit u wat? Neem dan nu contact op met Chazign.

Responsive Website

Aan een webshop beginnen

Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt

Een webshop beginnen betekent grote verantwoordelijkheden. Je bent namelijk de eigenaar van een online shop waarbij je geld ontvang van je (potentiële) klanten. Zorg dat je goed weet waar je aan begint, maar maak het vooral leuk voor je zelf en anderen. In het ondernemen moet natuurlijk plezier zitten!

Juridische regels

Denk aan de algemene voorwaarden, privacy wetgeving, verzending naar het buitenland en meer. Allerlei aspecten waar je de klant over dient te informeren om fouten en miscommunicatie te voorkomen. Maar ook gegevens die je verplicht moet vermelden op je website zoals een BTW-identificatienummer en/of een registratienummer van de KvK.

 

Leverancier van je producten

Een veelvoorkomend probleem bij mensen die een webshop onderhouden is dat ze hun producten niet meer (of laat) kunnen leveren. Dit levert persoonlijk niet alleen heel veel stress ook maar ook bij je klanten. Chazign adviseert je dus om een stabiele, goede leverancier te noreren. Problemen kunnen namelijk (sneller dan je denkt) een negatief beeld schetsen van jouw bedrijf.

Ruim 50.000 webshops in Nederland

Forse stijging

Het aantal webshops in Nederland blijft maar toenemen. Het CBS telde in het tweede kwartaal al een aantal van 51.600 webshops in Nederland. Hiervan zijn de meeste gericht op fashion en non-food artikelen. Dat het begrip 'webshop' een forse stijging kent is eigenlijk ook helemaal niet gek. We bevinden ons anno 2020 ook allemaal op onze mobiele apparaten.

Vroeger vs nu

Waar je vroeger nog even langs de fysieke bakker ging om jouw brood te halen, kun je dat nu met een paar drukken op de knop doen via het wereldwijde web. Simpelweg omdat je vroeger het gemak van de mobiele apparaten niet had. Vele ondernemers zagen hier de voordelen van in en zorgden dat ze hier gebruik van gingen maken.

 

Waar voldoet een goede webshop aan

Wat bepaald of wij een webshop goed vinden zijn een hoop elementen. Denk aan de kleuren, het gebruikersgemak, de laadsnelheid, en nog veel meer. Als deze elementen niet op orde zijn, zijn wij als mens geneigd snel af te haken en op zoek te gaan naar een alternatief. Daarom zorgt Chazign dat jouw website aan al deze elementen positief voldoet!

 
Laat nu jouw eigen webshop maken!

Vul het formulier nu in om jouw eigen webhop te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube