• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Flyers

Jouw potentiele klant aanzetten tot een actie of een conversie? Of gewoon simpelweg een product promoten. Flyeren is een vrij conservatieve maar zeer effectieve manier van offline marketing. Chazign bied de mogelijkheid om jouw flyers te laten ontwerpen. Lees meer...

 

Flyers een goed marketinginstrument

Flyers zijn niet ouderwets

Als je denkt dat flyers ouderwets zijn en niet meer in dit tijdperk passen heb je het helemaal mis! Ook in het digitale tijdperk werpt flyeren met tastbaar materiaal zijn vruchten nog steeds af. Je kunt allerlei doelgroepen aanspreken met een mooie, opvallende flyer. Of je nu reclame maakt voor jouw bedrijf/evenement of de naamsbekendheid van jouw sportclub; het werkt nog steeds!

Verhaal vertellen 

Zowel online als offline kan een beeld meer dan 100 woorden vertellen. Op een flyer kun je jouw verhaal kwijt door middel van creatieve beelden en ontwerpen. Om deze beelden te ondersteunen en te versterken heb je uiteraard ook zo nodige tekst nodig. Zeg dus wat je wilt vertellen zonder een limiet en vertel jouw verhaal met een ontwerp van Chazign.

 

Mensen houden van tastbaar

Als je online gaat adverteren of gaat adverteren op een specifieke plek is dit niet tastbaar. Mensen zullen vaker jouw advertentie vergeten. Dit zal niet zo zijn met een flyer. Ze ontvangen iets tastbaars, waardoor de kans dat mensen jouw advertentie onthouden een stuk groter is. Ook als mensen hem dus ergens een zak in steken, duikt hij later wel ergens op. 

a92cdbadd17e4cb30f9a2890d0600270.jpg

Een flyer ontwerp door Chazign

Prijs om een flyer te laten ontwerpen

Bij Chazign kun je nu jouw eigen unieke flyer laten ontwerpen. De prijs die hieraan is verbonden is afhankelijk van de grootte van de flyer. Maar de prijs die u kunt verwachten bij ons ligt tussen de €45 en €65. Goedkoop een flyer laten ontwerpen doe je dus nu bij Chazigns.nl!

Aanvragen opdracht flyer/brochure ontwerp

Wil je dus nu een flyer laten ontwerpen bij Chazign? Vul dan nu het contact formulier voor ons in en wij nemen contact met u op. Heb je twijfels of vragen? Dan nemen wij graag contact met je op om hierover in gesprek met je te gaan. Wij staan uiteraard altijd klaar voor u om het beste resultaat neer te zetten.

 

Levering

Als je bij Chazign een flyer/brochure laat ontwerpen dan ontvang je binnen 3-4 dagen al je eerste concept via de mail. Je zult een uniek design ontvangen naar wens. Voor advies en vragen over het gemaakte design kun je altijd bij ons terecht en wij denken altijd mee met je. 

Laat nu jouw eigen flyer ontwerpen

Vul het formulier nu in om jouw eigen flyer te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v
 

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube