• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Huisstijl

Laat Chazign nu een complete huisstijl voor jou realiseren, van visitekaartjes tot een mooi logo. Chazign customs maakt voor jouw een professionele huisstijl om de identiteit van jouw organisatie of bedrijf te waarborgen op een originele en zakelijke manier. Lees meer...

 

Het belang van een huisstijl

Identiteit

Elke organisatie heeft een eigen identiteit, dit wordt ook wel een 'corporate identity' genoemd. Het zijn signalen waarmee een organisatie haar eigen, unieke kenmerken toont naar de buitenwereld d.m.v typografie, symboliek en gedrag. Een huisstijl moet dus de kernwaarden van een bedrijf uitstralen.

Samenhang 

Wanneer er een huisstijl wordt gemaakt die goed bij de organisatie past, en wanneer deze consistent wordt doorgevoerd, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt. Het is overigens een goede manier om jezelf als organisatie te onderscheiden t.o.v de concurrentie. Het bied dus ook een onderscheidend vermogen.

 

Een professionele uitstraling

Een huisstijl zorgt dus voor een samenhang van diverse communicatiemiddelen. Door zich steeds op dezelfde manier te presenteren werkt een organisatie aan haar bekendheid en herkenbaarheid. Dit is een perfecte manier om je professioneel te uiten als organisatie. Ga dus nu voor jouw eigen huisstijl via Chazign!

post1.jpg

Eigen huisstijl laten maken

Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes zijn een erg belangrijk communicatie middel. Het is een praktische en directe manier om uw contactgegevens achter te laten bij een persoon/bedrijf en ideaal om een gesprek af te sluiten. Een mooi design van zo'n kaartje is dus van mega belang. Laat Chazign dus nu jouw ontwerp maken.

Logo ontwerp

We kennen het allemaal wel; van die logo's die iedereen kent. Denk aan McDonalds, Nike, Adidas, en ga zo maar door. Logo's zijn identificatiepunten om je merk te herkennen. Ideaal gesproken wil je dat mensen jouw logo direct verbinden met een herinnering aan wat jouw bedrijf doet. Laat dus nu jouw logo ontwerpen door Chazign uit Loosdrecht.

 

Flyers en meer

Potentiële klanten binnenhalen of klanten behouden is een belangrijk doel van flyers. Ook Chazign is in staat om een mooi ontwerp te realiseren voor jouw flyers. Maar ook andere ontwerpen als; briefpapier, bus design, etc. Wil jij dus ook een eigen huisstijl? Kom dan nu in contact.

Laat nu jouw eigen huisstijl ontwerpen!

Vul het formulier nu in om jouw eigen huisstijl te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v
 

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube