• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Logo's

Elk bedrijf heeft een logo, en het is ook wel het herkenningspunt van een bedrijf of organisatie. Zonder logo wordt je niet snel herkend als bedrijf of organisatie. Een logo kan een grafisch symbool zijn maar ook een stukje tekst zijn. Chazign gaat voor jouw aan de slag voor een mooi herkenbaar logo! Lees meer...

basis

- Oplevering in JPG

- 1 Concept

- Eerste voorstel in ca. 3 dagen

- Niet geschikt voor drukwerk

medium

- Oplevering in JPG/PNG

- 2 Concepten

- Eerste voorstel in ca. 3 dagen

- Niet geschikt voor drukwerk

compleet

- Oplevering in JPG/PNG/AI/PDF

- 2-3 Concepten

- Eerste voorstel in ca. 3-5 dagen

- Geschikt voor drukwerk

compleet +

- Oplevering in JPG/PNG/AI/PDF

- 4-5 Concepten

- Eerste voorstel in ca. 3-5 dagen

- Geschikt voor drukwerk

 

Waarom moet ik een logo

Zichtbaarheid van het logo

Een logo laten ontwikkelen door Chazign kun je voor allerlei redenen doen. Een daarvan is dat je goed zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Het laat zien dat jij er daadwerkelijk bent, bestaat en de problemen kunt verhelpen van jouw potentiële klanten. 

Identiteit van je bedrijf 

Wat wil je als bedrijf uitstralen? Dit is een belangrijke vraag die aan bod komt bij het in gebruik nemen van een logo. Hoe laat je de kernwaarden naar voren komen en wat zorgt er voor dat jouw klanten zich verbonden (gaan) voelen met jouw bedrijf. Dit kun je uitstralen in een logo met allerlei aspecten als kleur, beeld, typografie en meer.

 

Herkenbaarheid

Je hebt jouw logo laten ontwerpen door Chazign Customs! Mensen zullen het logo gaan herkennen en bepaalde gevoelens of gedachtes hieraan koppelen die in verband staan met de activiteiten van jouw bedrijf/organisatie. Herkenbaarheid is dus ontzettend belangrijk om in de picture te blijven van jouw (potentiële) klant. Laat dus nu jouw logo ontwerpen door Chazign!

instaPOST4.jpg

Logo ontwerp door Chazign

Logo intentie

Een logo kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt namelijk een simpel logo laten ontwerpen die je enkel en alleen nodig hebt voor een social media kanaal maar je kunt ook een logo ontwerpen die je op langer termijn nodig hebt voor de bedrukking van je kleding of voor de bestickering van je auto.

Prijzen van een logo 

In bovenstaand format kun je de prijzen van een ontworpen logo bekijken. Dit varieert tussen de 29 en 79 euro, afhankelijk van welk bestandstype je wilt aangeleverd gekregen en hoeveel concepten je wilt ontvangen. Hoe meer concepten hoe meer keuze jij hebt om jouw ideale logo te ontvangen!

 

Chazign een ervaren logo ontwerper

Chazign is een al een rot in het vak als het gaat om het ontwerpen van logo's. Velen mensen waren al voor u die een logo hebben laten ontwerpen bij Chazign Customs. Blijf niet achter en laat nu jouw logo ontwerpen!

 
Laat nu jouw eigen logo ontwerpen

Vul het formulier nu in om jouw eigen logo te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube