• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
IMG_0115.JPG

Even voorstellen...

Mijn naam is Charley Vrakking, 20 jaar, en kom uit het waterse Loosdrecht. Ik heb de havo afgerond en volg tot heden een studie communicatie & multimedia design aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu in het 3e jaar van mijn opleiding.

Daarnaast werk in de marketing & e-commerce bij een vloerkleden winkel in Hilversum waar ik onder andere verantwoordelijk ben voor de optimalisatie van de vrij nieuwe website.

In al de jaren werk en opleiding heb ik een grote passie voor internet, design & online marketing ontwikkeld. Je bent onderdeel van projecten, ziet dingen om je heen ontwikkelen en bent al deze informatie aan het verzamelen om dit zelf toe te passen. Dit heeft geleid tot de merknaam Chazign waar ik mijn eigen designs, kennis en ideeën ben gaan delen. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een compleet nieuwe website, en webshop. 

Charley Vrakking

Over ons

Chazign, gevestigd in Loosdrecht, is sinds september 2019 verantwoordelijk voor de bedrukking van kleding. Wat begon met bedrukken van haar eigen design kleding is uitgegroeid tot; het bedrukken van bedrijfs- en sportkleding, ontwerpen van custom designs en custom schoenen designs. Lees meer...

 

Hoe is Chazign ontstaan

Het begon allemaal vanuit mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Voor een project die ik volgde moest ik een t-shirt bedrukken. Omdat de Hogeschool verschillende mogelijkheden bood om dit te realiseren heb ik deze kans aangegrepen en ben ik aan de slag gegaan.

Ik ben toen gaan beginnen met ontwerpen en heb gebruik gemaakt van de snijmachine op de faculteit. Het design dat ik gemaakt had heb ik verstuurd naar de snijmachine, en vervolgens uitgesneden en bedrukt. Over het resultaat was ik erg tevreden en heb ik toen gedeeld op mijn sociale media. Hierop kwamen zulke positieve en leuke reacties dat ik deze kans wilde grijpen om er naast mijn opleiding iets mee te doen.

 

Daar staan we dan... Een hoop bedrukte t-shirts, hoodies en vesten verder heb ik veel mogen leren op het gebied van design en bedrukte artikelen. Veel fouten maken tijdens het bedrukken maken dat je bedrukte artikelen beter en beter worden. Ook de materialen die je bedrukt op de kleding breiden steeds uit, van reflectief tot aan 3d flock. Omdat er vaak klanten zijn die een design in gedachte hebben maar niet uit kunnen werken, heb ik mezelf ook goed kunnen te ontwikkelen op design gebied. Dat is de reden waarom ik ook websites maak en huisstijlen ontwerp. Dit is hoe Chazign is voortgekomen en hoop dat het nog lang zo mag blijven.

Chazign op allerlei kanalen

Instagram, Facebook en LinkedIn

Chazign is erg actief op sociale media om haar designs te delen met anderen. Instagram, Facebook en LinkedIn zijn de actieve sociale media kanalen. Niet alleen is dit leuk voor anderen en voor Chazign zelf, het zorgt ook voor een constante verbetering van alle designs, website en randzaken. Constante feedback is ontzettend belangrijk in het ontwerpproces. 

YouTube video's

YouTube is ook een kanaal waar Chazign Customs uit Loosdrecht te vinden is. Zo nu en dan wordt er een video geplaatst; van hoe het gemaakt wordt tot promotievideo's. Abonneer je dus nu op het kanaal van Chazign Customs en mis geen een video! 

 

Samenwerken met Chazign

Heb jij een ontzettend leuk idee, en/of wil je de samenwerking aan gaan met Chazign? Dan staat Chazign Customs daar voor open, en ontvangt graag je idee(ën) en vragen. Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact

ADRES:

Eikenlaan 32 123BH Loosdrecht

TELEFOON:

+31 6 51 04 20 29

EMAIL:

Klantenservice

Onze diensten

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube