• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Overige Ontwerpen

Wil jij een vette Facebook banner laten ontwerpen, een visual voor op jouw busje of toch een ontwerp voor op een verpakking. Chazign Customs uit Loosdrecht staat klaar voor jouw om ook dit te realiseren. Lees meer...

 

Social media visuals

Een professionele banner

Een banner laten maken is een van de social media visuals waar Chazign uiteraard ook garant voor staat. Van een opvallende banner voor jouw Facebook pagina tot aan een zakelijke banner voor jouw Linkedin profiel. Omdat een banner erg breed is in formaat kun je hier veel informatie in verwerken.

Creativiteit op de (insta)gram 

Tegenwoordig willen we allemaal een gave feed op Facebook maar is het moeilijk om jezelf te onderscheiden omdat je niet alle gereedschap in petto hebt om dit te realiseren. Chazign brengt hier verandering in en geeft jou de optie om een vet design voor jouw Instagram te laten realiseren en jouw feed uniek te maken!

 

Profielfoto

Heb jij maar een saaie profielfoto op een social media kanaal als YouTube, Facebook, Twitter, en ga zo maar door? Maar wil jij hier verandering in brengen? Dan is Chazign Customs uit Loosdrecht ook de ideale partij om bijvoorbeeld dynamiek hierin te brengen zoals jij wilt! Kom nu in contact met Chazign.

856f0ca0-0ea2-46ee-8b8f-caf8f2a17632.JPG

Ontwerp laten maken door Chazign Customs

Prijzen van een ontwerp

Omdat er veel verschillende ontwerpen worden gemaakt van verschillende tijdsgrootte, lopen de prijzen uiteen van een simpel ontwerp aanpassing van €15 tot aan een complete alles-erop-en-eraan ontwerp van €150. Ben je nu benieuwd wat jouw ontwerp gaat kosten? Kom dan in contact met ons!

Levering van de ontwerpen

Bij Chazign begrijpen wij als geen ander dat je misschien in een situatie kan komen waarbij je met spoed een ontwerp nodig hebt voor jouw organisatie of bedrijf. Ook hierbij zijn wij jou van dienst en kunnen wij op spoedaanvraag een ontwerp voor jou realiseren. Vul het contactformulier voor ons in en laat ons weten dat spoed achter zit.

 

Niet tevreden

Een klant die niet tevreden is met een ontwerp van Chazign bestaat niet. Wij halen het uiterste eruit om de klant tevreden te zien met zijn of haar ontwerp. Goede communicatie is hierbij belangrijk zodat we efficiënt tot een mooi ontwerp komen.

Laat nu jouw eigen visual ontwerpen!

Vul het formulier nu in om jouw eigen visual te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v
 

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube