• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Veelgestelde vragen

Wanneer jij een aanvraag wilt doen via Chazigns.nl kunnen er nog wel eens vragen opkomen die jij graag beantwoord wilt hebben. Daarom heeft Chazign Customs een FAQ (Frequently Asked Questions) pagina voor jou opgesteld. Lees meer...

 
 

FAQ

Zal mijn website worden onderhouden?


In overleg met Chazign kan jouw website zeker (voor een aanvullend bedrag) onderhouden worden. Denk aan teksten die erin moeten worden gezet, of foto's.
Wanneer ontvang ik mijn website als ik hem aanvraag?


Dit zal in overleg gaan, maar gemiddeld duurt dit 1-2 maanden.
Wat is het verschil in bestandstypes die ik ontvang van mijn ontwerp?


Als er een ontwerp wordt aangeleverd kan dit in verschillende bestandstypes. - JPG, dit is een bestandstype waarbij de achtergrond gekleurd is (meestal wit). Geschikt voor social media. - PNG, dit is een bestandstype waarbij de achtergrond transparant is en je het ontwerp dus kunt plakken op elke soort achtergrond. Geschikt voor facturen. - AI/EPS, dit is een bestandstype die gemaakt is in Adobe Illustrator waarbij vectoren zijn gemaakt van het logo. Geschikt voor een drukker.
Is de gemaakte website mijn eigendom nu?


Ja! De ontworpen en gemaakte website is nu 100% van jou. Je kunt hem bedienen via een speciale app en kunt hem zelf bedienen in een dashboard.
Is mijn website ook geschikt op mobiel?


Zeker! Wij zorgen bij Chazign dat jouw website op elk platform toegankelijk is.
Wanneer moet ik betalen?


Bij Chazign Customs ontvang je na je aanvraag een factuur die je netjes kunt betalen. Als deze betaald is gaan wij direct aan de slag voor jou.
Wanneer ontvang ik een van mijn aangevraagde ontwerpen?


Je ontvang van ons het eerst ontwerp al binnen 48 uur!
Kan ik in de tussentijd nog mijn aanvraag annuleren?


Dat kan zeker, wanneer wij nog niet in de fase zitten waar bij begonnen zijn aan het ontwerp of al iets hebben aangekocht kun je ons nog contacten om het te annuleren.
Waarom zou ik mijn website laten maken bij Chazign?


Chazign weet als geen ander hoe het is om online mee te doen met andere partijen. Je wilt opvallen in die bak met websites op het wereldwijde web. Daarbij vinden we dat er een goede balans moet worden gevonden tussen moderne originaliteit en conservatieve zakelijkheid. Daarnaast denken we met u mee en kunt u ons ook altijd bereiken en reageren wij hier snel op.
Heb ik de website voor eeuwig na aankoop?


Nadat u de website bij ons heeft aangevraagd, en aangekocht zorgen wij ervoor dat de website voor 1 jaar lang online blijft. De jaren daarna zijn voor eigen rekening. De kosten hangen af van het verschillende pakket wat u wilt en of u een website of webshop heeft.
Wat als ik een vraag heb die hier niet tussen staat?


Neem dan gerust even contact met ons via de mail (info@chazigns.nl) en dan reageren wij zo snel mogelijk op uw vraag.
Regelen jullie ook de content van de website (foto's/teksten/etc.)


Ja, dit doen wij zeker in overleg! Bij websites waar wij het SEO gedeelte regelen is dit vanzelfsprekend maar wilt u een website of webshop zonder het SEO gedeelte kunnen wij uiteraard content maken voor uw website. Denk hierbij aan gave video's voor op uw site of productfoto's.
Help! Ik heb DIRECT een ontwerp nodig. (spoedaanvraag)


Geen zorgen! Mail even naar info@chazigns.nl en wij reageren zo snel mogelijk op jouw spoedaanvraag.
Ik heb al een eigen domeinnaam, kan ik deze koppelen?


Ja! Dit kan zeker. Hier zorgen wij dan ook voor. Hoewel wij een gratis .com domeinnaam aanbieden in de prijs kunnen we zeker jouw eigen domeinnaam koppelen aan de site.

Contact

ADRES:

Eikenlaan 32 123BH Loosdrecht

TELEFOON:

+31 6 51 04 20 29

EMAIL:

Klantenservice

Onze diensten

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube