• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Visitekaartjes

We leven dan wel in 2020, een digitale wereld, maar een goed bedrijf kan niet zonder een goed stel ontworpen visitekaartjes. Met professionele visitekaartjes laat jij een uitstekende indruk achter bij jouw klanten. Laat Chazign nu jouw visitekaartjes ontwerpen. Lees meer...

 

Zijn visitekaartjes nog steeds nuttig

Communicatiemiddel

Visitekaartjes zijn het ideale communicatiemiddel, hierop staat namelijk erg compact alle gegevens die jij wilt achter laten aan de klant en die jij wilt ontvangen van een klant. Je kunt visitekaartjes zelf ontwerpen maar uiteraard kost u dit veel tijd en moeite en kunt u deze zorgen uit handen laten nemen door Chazign uit Loosdrecht.

Nog steeds belangrijk 

Visitekaartjes zijn een praktische manier om jouw contact gegevens te verspreiden met jouw klanten en ideaal om een goede conversatie af te sluiten. Visitekaartjes zijn dus een ideaal middel om te netwerken. 

 

Evenementen en beurzen

Tot slot zijn visitekaartjes een erg belangrijk middel op evenementen en beurzen. Een perfecte gelegenheid om de contactgegevens van jouw bedrijf te delen met anderen. Naast netwerken zijn visitekaartjes ook perfect als promotiemiddel. Chazign zorgt voor een onderscheidend vermogen en zorgt dat jij opvalt! Kom dus nu in contact met Chazign.

smartmockups_kfmjo0lf.jpg

Eigen visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes ontwerp prijs

Bij Chazign Customs Loosdrecht kun je jouw visitekaartjes laten ontwerpen voor maar €50. Hiervoor maken wij een uniek design voor jou die perfect bij jouw bedrijf of organisatie past. 

Levering van de kaartjes

Als wij de aanvraag van jou ontvangen hebben om de kaartjes te ontwerpen zul je binnen 2-4 dagen al een gaaf ontwerp ontvangen. Ben je niet tevreden? Passen wij hem aan tot jij tevreden bent. Het uiteindelijke resultaat wordt in PDF aangeleverd zodat deze direct naar drukkerij gestuurd kan worden.

 

Altijd 100% tevreden

Onze klanten zijn altijd tevreden, dit komt door het communicatieve vermogen waar Chazign zich in differentieert. Waar sommige bedrijven niet door gaan tot het uiterste wil Chazign koste wat het koste het beste voor de klant.

Laat nu jouw eigen visitekaartje ontwerpen

Vul het formulier nu in om jouw eigen huisstijl te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v
 

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube