• Twitter
  • Snapchat
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Complete Website

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf en een belangrijk middel om klanten te behouden. Je wilt dit er natuurlijk uiterst verzorgd uit laten zien om mee te pronken. Laat Chazign een complete website realiseren voor jou! Lees meer...

basis

- Website

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

medium

- Website

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

compleet

- Website

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

- Content analyse (SEO)

compleet +

- Website

- Domeinnaam 1 jaar

- Levertijd in overleg

- Eigen huisstijl

- Content analyse (SEO)

- Complete SEO check

 

Complete Websites

Chazign ontwerpt websites

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet anders dan ook online meespelen. Jouw diensten of producten aanbieden op een site is dan ook van belang voor jouw klanten. Chazign maakt het daarom makkelijk voor jouw en kan een complete website aanleveren voor jouw bedrijf. Interesse? Kom nu in contact.

Toegankelijkheid en prijs

Zelf een tekst aanpassen? Even een foto vervangen? Dat kan heel makkelijk! Chazign geeft toegang tot deze mogelijkheden. Het is immers vervelend als u niet makkelijk bij de website kunt. Dat begrijpen wij maar als te goed. De prijs van een website bij Chazign varieert tussen de 400 en 1000 euro.

 

Onderhoud van de site

Je hebt net jouw gloednieuwe website laten ontwerpen door Chazign Customs maar wilt deze ook laten onderhouden door ons. Dat kan! Hoewel je zelf ook een makkelijke toegang krijgt tot het account waar de site op draait, en je makkelijk teksten en foto's aan kunt passen, kunnen wij dit in overleg ook onderhouden voor jou. 

Computer Screens

Belang van een goede site

Informatie bestaande klanten

Informeren is een van de belangrijke redenen waarom men een website laat maken. Het kan namelijk 

Chazign en SEO

Zelf zit ik in de marketing & e-commerce en weet ik wat er gaande is in het wereldje van websites/webshops en SEO. Ik weet welke technieken kunnen bijdragen aan de optimalisatie van je website in de zoekmachines en kan deze ook toepassen. Ben je dus geïnteresseerd in hulp of advies? Kom dan nu in contact met Chazign.

 

Waarom SEO als ondernemer

Als ondernemer, met een website, wil je bezoekers genereren naar je website zodat ze jouw dienst of product uiteindelijk kopen. En wat doet een bezoeker voordat hij op jouw website komt... Juist! Googelen. Wij zoeken op het internet naar een product of dienst door gebruik te maken van de zoekmachines.

Werkwijze website ontwikkeling

Strategie, ontwerp en ontwikkeling

Uw visie is van belang om te beginnen met een goede basis. Waar liggen uw kansen? Wat wilt u? Een strategie bepalen is van belang voordat we het ontwerp gaan maken. Wanneer deze strategie bepaald is maken we een eerste opzet en gaan we de functionaliteiten doorlopen.

Testen en de oplevering

Als de website gemaakt is, is het van belang om alle knoppen en interactieve elementen te gaan testen op de site. Je wilt immers niet dat iets niet functioneert naar behoren. Als alles getest is, en de klant is tevreden, leveren we de website op aan de klant met een persoonlijk account.

 

Optimalisatie en onderhoud

Bij Chazign kun je jouw website laten SEO gericht laten optimaliseren, dit is echter een extra specificatie en niet noodzakelijk. Het zorgt er echter wel voor dat u beter zichtbaar wordt in de zoekmachines. Bovendien kan Chazign de website regelmatig voor u bijhouden in overleg, maar kunt u zelf ook eenvoudig doen met wat tijd en aandacht. Laat nu uw website maken!

 
Laat nu jouw eigen website maken!

Vul het formulier nu in om jouw eigen website te laten ontwerpen door Chazign Customs.

Adres:

Eikenlaan 32, Loosdrecht. 

1231BH, Loosdrecht, Noord-Holland.

06-51042029

arrow&v

© 2020 door Chazign

© 2020 door Chazign

  • LinkedIn
  • facebook
  • youtube